Om oss

Idén om att starta Försvara Sverige kom från att det tycktes saknas produkter för de som är stolta över vårt svenska försvar. Målet är att identifiera och erbjuda produkter med försvarets mönster, allt från mobilskal till musmattor och koppar som du hittar i vår shop. Saknar du något i vår webbshop är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@forsvarasverige.se! Roligt att du hittade till Försvara Sverige, vi ser fram emot att hjälpa dig hitta något du gillar.

Instagram

Följ oss gärna på instagram för att få uppdateringar på när det kommer in nya produkter och relevanta nyheter för dig som tycker om våra produkter: https://www.instagram.com/rustad_soldat

Rustad Soldat

Vi har också utvecklat appen Rustad Soldat som riktar sig till de som är engagerade i eller intresserade av Försvarsmakten. I appen kan man för närvarande träna på gradbeteckningarna i Försvarsmakten,. Appen kommer även utvecklas med quiz för minnesramsor och en kalkylator för att planera sin träning till mönstringen, beroende på vilken befattning man vill in i.

Appen kostar 11 kronor för iOS och 12 kornor för Android och finns både för iOS och Android och du hittar den här:

https://apps.apple.com/se/app/rustad-soldat/id1631020865

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rustad.soldat

Försvara Sverige driver även applikationen Rustad Soldat

Om företaget

forsvarasverige.se drivs av företaget Guttae AB (559266-9948) som innehar F-skattesedel, säte i Stockholm.

Kontakt

Har du frågor eller stöter på några problem så tveka inte på att höra av dig på info@forsvarasverige.se