Publicerad den Lämna en kommentar

Våra skaltyper

Mobilskal med korthållare, hårda skal med tryck på alla kanter, mjuka gummiskal med tryck på baksidan, mm. Över 200 telefonmodeller finns att välja mellan, däribland iPhone, Samsung, HTC, Xperia, OnePlus, Sony, m.fl.

Nedan beskrivs de skal som finns tillgängliga i vår webshop, för att sammanfatta vad som erbjuds. I vår webbshop kan du bl.a. kan hitta mobilskal med försvarets kamouflagemönster med texten ”Försvara Sverige”, t.ex. detta skal:

Mobilskal med korthållare - Försvara Sverige
Mobilskal med korthållare med plats för 3 kort, svenska försvarets kamouflagemönster samt texten Försvara Sverige.

Samtliga av våra skal är tryckta med UV tryck vilket ger en jämförelsevis snygg finish och hållbarhet på trycket jämfört med andra tryckmetoder. Skalen finns tillgängliga i olika modeller, vissa med tryck på baksidan, andra med tryck runtom hela skalet, men också skal som skyddar din telefon extra mycket från stötar. Läser du vidare nedan kan du ta reda på vilken av modellerna nedan som passar dig bäst, sammantaget har vi skal för de flesta telefonmodeller!

Hard Case

Slim-fit hårt mobilskal, finns för de mest populära telefonerna. Trycket sker på baksidan av skalet (se Full Print skalen för skal med tryck runtom hela skalet), och skalet finns både med transparent kant (som bilden nedan) eller svart kant runtom.

Hard Case Full Print

Som Hard Case ovan men med tryck även på kanterna.

Soft Case

Ett mobilskal tillverkat av mjukt och flexibelt gummi vilket finns till nästan alla telefonmodeller, försvarar telefonen väl från stötar. Trycket sker på baksidan av skalet (se Full Print skalen för skal med tryck runtom hela skalet). Finns med både transparent samt svart ram runt.

Bumper Case

Hårt mobilskal med extra skydd på kanterna för att skydda mot stötar (se även Tough Case för ett ännu starkare skal, som dessutom kan har tryck runtom hela skalet). Bumper case har tryck på baksidan av skalet. Finns endast till iPhone. Skalet har transparenta kanter.

Tough Case Full Print

Ett mobilskal som kombinerar både plast och gummi för att ge ett ännu starkare skydd för stötar och fall för din telefon. Trycket sker runtom hela skalet, alltså även på kanterna.

Wallet Case

Mobilskal med korthållare med plats för 3 kort. Tryck sker på framsidan av fodralet. Finns för iPhone och Samsung.

Biodegradable Case

Biologiskt nedbrytbart mobilskal, det miljövänliga alternativet. Bör undvikas om man vistas allt för mycket i fuktiga miljöer.

Cross-body case

Hårt mobilskal med en rem, vilket gör att skalet kan bäras som en väska. Finns endast till iPhone.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *